Het opmerkelijke is het geval, oordeelt u zelf.. Informatie uit diverse bronnen komt samen neer op het volgende:

voormalig president Desi Bouterse van Suriname zou het land hebben verlaten nadat hij veroordeeld is tot 20 jaar gevangenisstraf.

Op 22 december 2023 is een privévliegtuig, geregistreerd als N337LR en van het type Gulfstream G-lll, enkele minuten na het opstijgen vanaf de luchthaven van Canouan in Saint Vincent en de Grenadines verdwenen.

Betrouwbare bronnen suggereren dat de piloot opzettelijk de transponder van het vliegtuig heeft uitgeschakeld, wat essentieel is voor het identificeren van het vliegtuig en het vermijden van botsingsgevaar. Het vliegtuig werd eerder deze maand nog gezien op de luchthaven van Paramaribo, de hoofdstad van Suriname.

Het vliegtuig vertrok met vier personen aan boord en men verwachtte dat het om 16.27 uur zou terugkeren naar Canouan. Het laatste contactmoment met het vliegtuig vond echter plaats om 14.33 uur, zes minuten na het opstijgen, zonder dat er noodsignalen werden uitgezonden. Tot nu toe hebben de autoriteiten in Saint Vincent en de Grenadines geen verklaring gegeven voor de verdwijning.

Zou Desi naar Venezuela of Cuba vervlogen zijn?

Plaats een reactie

Trending